TARGETA ABUSIVA O REVOLVING

by | Sep 24, 2020 | Tarjetas Revolving

Tens targeta de crèdit i pagues interessos superiors a l’20%?

¿Pagues cada mes una quota encara que no utilitzis la targeta?

Vols desfer-te d’ella i recuperar tots els interessos pagats a el banc?

Podem ajudar-te !!!

Si tens una targeta de crèdit i el banc et cobra cada mes una quota encara que no utilitzis la targeta, és possible que tinguis una de les anomenades targetes de crèdit revolving (WIZINK, COFIDIS, SANTANDER, BBVA, BANKINTER, CARREFOUR, CAIXABANK, UNICAJA BANC , BANKIA, Banc Sabadell, etc.)

En aquest cas, podem recuperar tots els interessos i quotes que li has hagut de pagar a el banc des del primer dia que vas utilitzar la targeta de crèdit.

El Tribunal Suprem, en la Sentència de el dia 4 març de 2020, ha declarat nul·la una targeta de crèdit per cobrar a client uns interessos superiors a l’24%. Què vol dir això? Doncs que el banc ha de tornar a el client tots els interessos que li ha cobrat des del primer dia d’ús de la targeta.

Com puc saber si tinc una targeta revolving?

Si a l’contractar la targeta de crèdit el Banc et va regalar 50, 100 o 150 euros de benvinguda …

Si cada mes et toca pagar una quota per la targeta de crèdit encara que no l’utilitzis ….

Si fa molts anys que tens la targeta i el deute no es redueix per molt que pagueu …

Si els interessos que et cobren són superiors a l’20% ….

És molt probable que tinguis una targeta de crèdit «revolving»

En aquest cas, podries recuperar tots els diners pagat a el banc en concepte d’interessos.

Quants diners puc recuperar?

Com et diem, pots recuperar tot el que s’ha pagat a el Banc en concepte d’interessos. I això no és poc. Segurament no t’imagines l’enorme quantitat de diners que cada mes has hagut de pagar (i seguiràs havent de pagar!) En concepte d’interessos.

Hi ha clients que ja han aconseguit recuperar més de 10.000 EUROS que el banc els havia cobrat en interessos i comissions per utilitzar la targeta durant 8 anys.

Què és la targeta de crèdit revolving?

Les targetes de crèdit revolving són una modalitat de targetes de crèdit que van començar a comercialitzar els bancs fa uns 15 anys. S’ofereixen com una targeta molt útil per a les despeses del dia a dia ja que permeten disposar d’una línia de crèdit continua sense haver de tornar la totalitat del deute a final de mes. El límit de la targeta de crèdit es va recomponent a mesura que el client va pagant les seves quotes. El parany està en què:

S’estipulen uns interessos elevadíssims, superiors a l’20% TAE;
La quota que el client paga a final de mes la destina al banc, principalment, a pagar interessos i comissions, de manera que el deute amb prou feines es redueix;
El pagament de les quotes s’allarga durant anys, encara que ja no s’utilitzi la targeta, convertint a client en captiu d’aquesta situació.
Què Bancs utilitzen targetes de crèdit revolving?

Els Bancs que més han comercialitzat les targetes revolving són: WIZINK, COFIDIS, SANTANDER, BBVA, BANKINTER, CARREFOUR, CAIXABANK, UNICAJA BANC, BANKIA i BANC SABADELL. Però no són els únics!

Per què confiar en nosaltres?

Tenim un equip amb àmplia experiència en litigació bancària. Analitzem els casos individualment. Ja hem aconseguit sentències favorables i que el banc hagi de tornar als nostres clients tots els interessos que havien pagat. La nova Sentència de Tribunal Suprem de 4 de març de 2020 reforça les nostres tesis i les nostres reclamacions.

Contacta amb nosaltres i estudiem el teu cas sense compromís.

¿ Te Ayudamos ?